Kino Krk: Flash, Elementi i Sisu

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 15. lipnja 2023. godine, s početkom u 21.00 sat, znanstveno-fantastičnom avanturom Flash (The Flash) redatelja Andyja Muschiettija, za kojim u subotu, 17. lipnja, u 10.00 sati, slijedi sinkronizirana animirana avantura Elementi (Elemental) Petea Doctera, s time da je istog dana, u 21.00 sat, na redu ratna akcija Sisu Jalmarija Helandera.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kreativni Krk uz podršku komunalnog poduzeća Vecla.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje biste željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Flash: podatci o filmu

 

 

Elementi: podatci o filmu

 

 

Sisu: podatci o filmu