Kino Krk: Duhovi otoka, Garbura i Neustrašiva Dina: Priče iz skrivenog grada

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 09. veljače 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, crnohumornom dramom Duhovi otoka (The Banshees of Inisherin), redatelja Martina McDonagha, nominiranom za ovogodišnje filmske nagrade Oscar i Zlatni globus, za kojom u petak, 10. veljače, u 19.00 sati, slijedi hvaljena hrvatska humorna drama Garbura, redateljski debi Josipa Žuvana, a u subotu, 11. veljače, u 13.00 sati, animirana obiteljska avantura Neustrašiva Dina: Priče iz skrivenog grada (Sanctuary Tales: Daisy Quokka) Ricarda Cussóa.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Duhovi otoka (The Banshees of Inisherin): podatci o filmu

 

 

Garbura: podatci o filmu

 

 

Neustrašiva Dina: Priče iz skrivenog grada (Sanctuary Tales: Daisy Quokka): podatci o filmu