Kino Krk: Deadpool 2, Coco i velika tajna te Društvo za književnost

Program Kina Krk nastavlja se u petak, 18. svibnja 2018. godine, s početkom u 20.00 sati, hvaljenom akcijskom komedijom Deadpool 2 (Deadpool 2), za kojim u subotu, 19. svibnja, slijede animirana pustolovna komedija Coco i velika tajna (Coco) u 17.00 i romantična drama Društvo za književnost i pitu od krumpira s Guernseyja (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society) u 20.00 sati.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je odnedavno aktivan i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje biste željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama koje se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Deadpool 2 (Deadpool 2): podaci o filmu

 

 

Coco i velika tajna (Coco): podaci o filmu

 

 

Društvo za književnost i pitu od krumpira s Guernseyja (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society): podaci o filmu