Kino Krk: DC Liga Super - ljubimaca

Program Kina Krk nastavlja se u subotu, 27. kolovoza 2022. godine, s početkom u 19.00 sati, kada je na redu sinkronizirana animirana avantura DC Liga Super - ljubimaca (DC League of Super-Pets), redatelja Jareda Sterna.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (od 07.00 do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

U odnosu na predsezonski period, filmske projekcije od početka srpnja idu petkom u 21.00 i subotom u 19.00 sati. Također, sat vremena prije projekcije zatvara se online blagajna što znači da se karte čuvane u košarici tada više neće moći kupiti online, već isključivo na blagajni pred kino dvoranom.

 

DC Liga Super - ljubimaca (DC League of Super-Pets): podatci o filmu