Kino Krk: Creed 3, Sigurno mjesto i P'Astanian i tri njušketira

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 02. ožujka 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, sportskom dramom Creed 3 redatelja Michaela B. Jordana, za kojom u petak, 03. ožujka, u 19.00 sati, slijedi nagrađivana hrvatska drama Sigurno mjesto Jurja Lerotića, a u subotu, 04. ožujka, u 12.00 sati, sinkronizirana animirana obiteljska avantura P'Astanian i tri njušketira (Dogtanian and the Three Muskehounds) Tonija Garcije.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.


Program Kina Krk: ožujak

 

Creed 3: podatci o filmu

 

 

Sigurno mjesto: podatci o filmu

 

 

P'Astanian i tri njušketira (Dogtanian and the Three Muskehounds): podatci o filmu