Kino Krk: Brightburn, Godzilla 2: Kralj zvijeri i John Wick 3: Parabellum

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 23. svibnja 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, znanstveno-fantastičnim hororom Brightburn redatelja Davida Yaroveskyja, za kojim u četvrtak, 30. svibnja, u 20.00 sati, slijedi akcijska fantazija Godzilla 2: Kralj zvijeri (Godzilla: King of the Monsters) Michaela Doughertyja, a u petak 31. svibnja, također, u 20.00 sati, akcijski triler John Wick 3: Parabellum (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) Chada Stahelskog.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Brightburn: podatci o filmu

 

 

Godzilla 2: Kralj zvijeri: podatci o filmu

 

 

John Wick 3: Parabellum: podatci o filmu