Kino Krk: Blizanac i Gospodarica zla 2

Program Kina Krk u četvrtak, 24. listopada 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, donosi znanstveno-fantastičnu akciju Blizanac (Gemini Man), redatelja Ang Leeja, za kojom u subotu, 26. listopada, u 18.00 sati, slijedi Disneyeva fantastična avantura Gospodarica zla 2 (Maleficent: Mistress of Evil) Joachima Ronninga.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Blizanac (Gemini Man): podatci o filmu

 

 

Gospodarica zla 2 (Maleficent: Mistress of Evil): podatci o filmu