Kino Krk: Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn i Sonic: Super jež

Program Kina Krk u četvrtak, 13. veljače 2020. godine, s početkom u 20.00 sati, donosi akcijsku avanturu Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), redateljice Cathy Yan, nakon čega u subotu, 15. veljače, u 18.00 sati, slijedi animirana obiteljska akcija Sonic: Super jež (Sonic the Hedgehog) Jeffa Fowlera.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn: podatci o filmu

 

 

Sonic: Super jež: podatci o filmu