Kino Krk: Bilo jednom... u Hollywoodu i Dobri dečki

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 15. kolovoza 2019. godine, s početkom u 21.00 sat, hvaljenom dramom Bilo jednom... u Hollywoodu (Once Upon a Time... in Hollywood), redatelja Quentina Tarantina, za kojim u četvrtak, 22. kolovoza, također u 21.00 sat, slijedi komedija Dobri dečki (Good Boys) Thuropa Van Ormana.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Bilo jednom... u Hollywoodu: podatci o filmu

 

 

Dobri dečki: podatci o filmu