Kino Krk: Alita: Anđeo borbe

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 14. veljače 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, i to akcijskom znanstveno-fantastičnom avanturom Alita: Anđeo borbe (Alita: Battle Angel) redatelja Roberta Rodrigueza.

Scenarij pored Rodrigueza potpisuju James Cameron i Laeta Kalogridis, a isti je temeljen na istoimenoj mangi Yukita Kishira po kojoj je već snimljena i anime serija. Producenti su James Cameron i Jon Landau, a u glavnim ćemo ulogama gledati Rosu Salazar, Christopha Waltza, Jennifer Connelly, Mahershala Alija, Eda Skreina, Jackieja Earlea Haleyja i Keeana Johnsona.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potponosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Alita: Anđeo borbe (Alita: Battle Angel): podaci o filmu