Kino Krk: Air, Šesti autobus i Super Mario Braća Film

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 06. travnja 2023. godine, s početkom u 20.00 sati, dramom Air, redatelja Bena Afflecka, za kojim u petak, 07. travnja, u 20.00 sati, slijedi hrvatska ratna drama Šesti autobus Eduarda Galića, a u subotu, 08. travnja, u 10.00 sati, sinkronizirana animirana obiteljska avantura Super Mario Braća Film (The Super Mario Bros. Movie) Aarona Horvatha i Michaela Jelenica.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.


Program Kina Krk u travnju!

 

Air: podatci o filmu

 

 

Šesti autobus: podatci o filmu

 

 

Super Mario Braća Film (The Super Mario Bros. Movie): podatci o filmu