Island Woman Go Fit by Antonija Trupinić

U moru, često oprečnih, informacija o fitnessu i zdravom načinu života teško je razaznati one prave, a s ciljem neupadanja u njihove zamke krčka Udruga Žene za otok, 09. studenog 2019. godine, organizira edukativno-rekreacijski program pod nazivom Island Woman Go Fit, a čije je vođenje povjereno Antoniji Trupinić, poznatoj fitness i bodybuilding trenerici.

Budući da se u zdrav način života ulazi uglavnom iz kuhinje, program kreće s predavanjem na temu Prehrana za početnike, a koje će se s početkom u 12.00 sati odigrati u Velikoj gradskoj vijećnici. Predavanje je besplatno, i kao takvo otvoreno svima koje intrigira navedeni temat.

Nakon predavanja, u dvorani Body building kluba Krk, u 15.00 sati, slijedi vođeni trening za žene. No, zbog atraktivnosti ovog sportsko-rekreacijskog dijela programa broj mjesta je ograničen što znači da će treningu pristupiti samo prvih deset prijavljenih kandidatkinja, koje svoju prijavu proslijede mailom na: jocutul@gmail.com (Jovana Čutul). Za sve prijavljene članice Body building kluba Krk trening je besplatan, dok ostalima kotizacija iznosi 50,00 kn.

 

Raspored aktivnosti:

 

Velika vijećnica Grada Krka, u 12.00

Predavanje Prehrana za početnike

 

Body building klub Krk, u 15.00

Vođeni trening za žene

Prijave na: jocutul@gmail.com

Za članice Body building kluba Krk trening je besplatan, dok ostalima kotizacija iznosi 50,00 kn. U program ulazi samo prvih deset zaprimljenih prijava!