Hrvatski zavod za zapošljavanje: Predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu

Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područna služba Rijeka u srijedu, 15. veljače 2023. godine, u Velikoj vijećnici Grada Krka (Kino Krk), Trg bana Josipa Jelačića 2, s početkom u 10.00 sati organizira predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu.

Tom će se prigodom predstaviti mjere usmjerene na poticanje zapošljavanja ili samozapošljavanja, stjecanje prvog radnog iskustva, obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih, usavršavanje ili prekvalifikacije zaposlenih i poticanje mobilnosti radne snage.

Predstavljanje je namijenjeno poslodavcima s posebnim naglaskom na mikro i male poslodavce, poduzetničkim potpornim institucijama, Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), Hrvatskoj odvjetničkoj komori (HOK), Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), jedinicama lokalne i područne samouprave, nevladinim udrugama, srednjoškolskim i visokoškolskim ustanovama.

Cilj predstavljanja je sudionicima pružiti informacije o uvjetima i mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu, o novostima i promjenama u odnosu na prethodno razdoblje, kao i informacije o samom postupku predaje zahtjeva za potporom i postupku rješavanja zahtjeva.