Glasujte za Advent u Krku u izboru za najljepši advent u Hrvatskoj!

izbor za najljepši advent u Hrvatskoj kojeg i ove godine priređuje portal Gradonacelnik.hr, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske uključio se 51 grad i 18 općina. Slike njihovih advenata objavljene su na Facebook profilu portala Gradonacelnik.hr na kojem najkasnije do 05. siječnja 2023. godine u podne možete pronaći i lajkati svoje favorite te tako pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru korisnika Facebooka. Pobjednici u četiri kategorije: mali, srednji i veliki grad te općina, na portalu Gradonacelnik.hr bit će proglašeni 05. siječnja.

Novost ovogodišnjeg izbora ogleda se u tome što se pobjednici biraju u četiri prethodno spomenute kategorije, a ne samo u jednoj (kao prošle godine), kako bi se svima omogućile približno jednake mogućnosti da svoj trud, kreativnost i ulaganje u adventsko uređenje, naposljetku, okite pobjedničkom titulom.

U kategoriji velikih gradova za titulu najljepšeg adventa natječu se: Osijek, Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.

U kategoriji srednjih gradova bore se: Kastav, Knin, Kutina, Labin, Našice, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Petrinja, Rovinj, Sinj, Slatina, Sveta Nedelja, Trogir i Vinkovci.

U kategoriji malih gradova natječu se: Belišće, Cres, Crikvenica, Čabar, Čazma, Delnice, Hvar, Ilok, Komiža, Krk, Lepoglava, Novi Vinodolski, Opuzen, Otočac, Pleternica, Slunj, Trilj, Valpovo, Zlatar i Županja.

U utrci za naslov najljepšeg adventa u općinama bore se općine: Baška, Bibinje, Čavle, Dubrava, Ernestinovo, Farkaševac, Jasenice, Kloštar Podravski, Lekenik, Lovran, Mače, Marija Bistrica, Medulin, Motovun, Omišalj, Štrigova, Velika i Zlatar Bistrica.


Za Advent u Krku u možete glasovati: OVDJE!