Ekipa mlađih kadeta Karate kluba Krk Croatia na Prvenstvu Hrvatske u ekipnim borbama obranila naslov prvaka, a ekipa starijih kadeta osvojila naslov viceprvaka

Iz Đakova, gdje je 18. prosinca 2022. godine, u organizaciji Karate kluba Đakovo, održano Prvenstvo Hrvatske u ekipnim borbama za kategorije mlađih i starijih kadeta, juniora i seniora, pristigle su izvrsne vijesti, jer ondje su dva tima Karate kluba Krk Croatia ostvarila zavidne rezultate.

Ekipa mlađih kadeta, za koju su se borili Elias Josip Rudman, Amil Majetić, Matija Božić i Eldin Huskić, obranila je naslov prvaka Hrvatske, dok je ekipa starijih kadeta, koju su predstavljali Matija Božić, Niko Depikolzvane, Amil Majetić i Eldin Huskić, nakon prošlogodišnjeg trećeg, ove godine izborila visoko drugo mjesto, odnosno naslov viceprvaka Hrvatske.

–  Na Prvenstvu Hrvatske u ekipnim borbama, sudjelovao sam sa svojim kolegama iz Kluba. Moja ekipa u prvom je meču pobijedila, u drugom sam, u svojoj borbi, vodio 3:0, no rezultat se izjednačio na 3:3. Iako mi je, potom, protivnik zadao udarac težak tri boda, a rezultat, u njegovu korist, prešao na 6:3, nisam odustajao. U posljednjim trenucima bobe izjednačio sam na 6:6 te naposljetku donio pobjedu koja nas je, zajedno s uspjesima mojih kolega, odvela u finale gdje smo u kategoriji starijih kadeta zaslužili drugo mjesto, opisao je svoje natjecateljsko iskustvo krčki karatist Niko Depikolzvane.