Edukacija: Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend

Udruga Žene za otok organizira novu edukaciju pod nazivom Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend, a koja će se u subotu, 11. veljače 2023. godine, s početkom u 10.00 sati, pod vodstvom Tanje Džido, održati u Velikoj gradskoj vijećnici (Kinu Krk). Ako razmišljate gdje najbolje investirati za rast vašeg poslovanja u 2023. godini, odgovor je - u vaš osobni brend. Snažan osobni brend vaša je putovnica u poslovnom svijetu koja vas nečujno predstavlja, stvara nove prilike i otvara brojna vrata i prije nego li na njih zakucate.

Što piše u vašoj biografiji? Jeste li je se usudili ispisati ili se i dalje krijete iza plašta nevidljivosti, nadajući se da će vaš naporan rad govoriti sam za sebe, onako kako su nas učile naše mame i bake?

Na zasićenom tržištu među rastućom konkurencijom, ako se ne usudimo biti vidljivi u našoj zoni genijalnosti, naši kupci ili klijenti nas ne mogu pronaći kao ni dobre poslovne prilike po našoj mjeri već one odlaze u ruke - onih koji su vidljiviji. Kada ste svjesni vlastite vrijednosti na tržištu, onda se usudite učiniti je vidljivom te se pozicionirate u prvi red do najboljih prilika na tržištu. Prvi ste na umu vašim potencijalnim klijentima ili kupcima kada su u potrazi za proizvodima ili uslugama koje nudite jer ste im kroz vaš sadržaj pokazali da ste za njih najbolje rješenje.

Osobni brending ne znači da ćete se koristiti samohvalom ili težiti popularnosti, nego da ćete biti vidljivi u onome u čemu ste činjenično dobri i postati prepoznati među ljudima koji su pravi za vas.

Ako ste spremni u 2023. godini riješiti se plašta nevidljivosti, pridružite nam se na inspirativnom predavanju i doznajte kako otkriti svoju zonu genijalnosti te kako pretvoriti svoju osobnu priču u magnet za kupce ili klijente koji dijele vaše vrijednosti.

Kada izgradite snažan osobni brend, ma koliko uzburkane poslovne vode postale, vaše poslovanje ostat će iznad vode i izvan svake konkurencije. O svemu ovome govorit će vam Tanja Džido.

Tanja Džido (MBA) savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva The Art of Feminine Leadership. Godine 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards, kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je jesen 2019. godine provela u Chicagu i Washingtonu. U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2.000 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života koja se i tri godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Aktivna je promotorica LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima 18.000 vrijednih konekcija, a globalno se nalazi među 1 posto najaktivnijih korisnika u industriji.

Ulaz je slobodan za sve željne novih znanja!