Dobri buvljak krčkih srednjoškolaca

Učenici Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, 19. i 20. prosinca 2014. godine, organiziraju sajam božićnih kolača i humanitarnu akciju prodaje rabljenih stvari - Dobri buvljak.

Svi u ormarima imamo stvari koje nam ne trebaju, a ne želimo ih baciti jer su još uvijek dobre i nekome bi mogle biti od koristi. Stoga, zavirite u vaše ormate (i srca), pozivaju krčki srednjoškolci, te se riješite nepotrebnih predmeta, a ujedno i pomognite potrebitima. Prikupljaju se nove i rabljene knjige, stripovi, igračke, DVD-ovi, CD-ovi, suveniri, nakit, slike, promotivne majice, torbe, igračke, školski pribor i ostali uporabni predmeti te božićni ukrasi poput adventskih vjenčića, kuglica za bor i slično. Prikupljeno se može dostaviti u knjižnicu srednje škole do četvrtka, 18. prosinca.
Ako vam je dosta nemaštovitih i uobičajenih darova i želite nekome pokloniti zanimljiv poklon s pričom svakako posjetite Dobri buvljak u petak i subotu, 19. i 20. prosinca, na krčkoj Veloj placi. Prihod Dobrog buvljaka i sajma božićnih kolača bit će uplaćen Udruzi za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti Jak kao Jakov iz Karlovca i Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu.