Dan Grada Krka: Drive-in koncert krčkih bendova

Program organiziran u povodu proslave Dana Grada Krka06. lipnja 2020. godine, nastavlja se drive-in koncertom krčkih bendova, a čije se održavanje, s početkom u 20.00 sati, planira na boćalištu Sportsko-rekreacijskog centra Josip Uravić Pepi. Ovu koncertnu poslasticu s lokalnim glazbenim snagama, poput Buca i Kalašnjikova, Eni i Vjeko Banda ili Don Demižon & Ego3Pizza, publici donosi Udruga Kreativni Krk u suradnji s Gradom Krkom i Centrom za kulturu Grada Krka.

Drive-in koncept predstavlja svakako zanimljiv i jedinstven pristup organiziranju glazbenih događanja u općepoznatim okolnostima. To znači da će se koncertni program moći pratiti iz vozila parkiranih na prostoru natkrivenog boćarskog igrališta. A budući da je broj propusnica tj. karata ograničen na svega deset, pristup koncertu imat će samo ona vozila čiji vlasnici, na vrijeme, dođu do karte, s time da će se iste, i to po jedna svakog dana, dijeliti u programu Radija OK (sedam), kao i putem službenog Facebook profila Kretivnog Krka (tri). Stoga, vozila bez karte neće biti u mogućnosti ući na prostor boćarskog igrališta. No, kako je u međuvremenu došlo do popuštanja epidemioloških mjera koncert će, mimo publike pridošle u vozilima, moći pratiti još 100 posjetitelja - pješaka. S obzirom na sve navedeno, organizatori pozivaju na obzirno i odgovorno ponašanje, uz napomenu kako ove godine neće biti organizirana ugostiteljska ponuda.

Dodajmo tome da će se koncertni program moći pratiti uživo, s obzirom na mogućnosti livestreama, i to putem Facebook profila Kreativnog Krka ili slušati na programu Radija OK. Međutim, koncert će biti sniman, a kasnije i reproduciran na Youtube kanalu Kreativnog Krka.

 

22-dan-grada-krka_0.jpg