Dalmatinska stand up večer: Mi muškarci, vi žene SplickeScene

Drugo poglavlje manifestacije Kreativni kolovoz Kreativnog Krka, za čiju je organizaciju zadužena Udruga Kreativni Krk, 08. kolovoza 2020. godine, u Frankopanskom kaštelu, s početkom u 21.00 sati, donosi Dalmatinsku stand up večer: Mi muškarci, vi žene, koja će okupiti Josipa Škilju, Ivicu Lazanea, Tomislava Primorca i Antu Traviza, inače predstavnike SplickeScene.

Najbolji splitski komičari tako ponovno dolaze u Krk, a nakon rasprodanog zimskog nastupa, ovog puta stužu s posve novom tematskom stand up predstavom tijekom koje će publici iznijeti svoje ljubavne (ne)zgode. U muško-ženskim odnosima ponedak nedostaje razumijevanja, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači samo ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se iz njih pokušavali izvući, s vama će podijeliti predstavnici popularnog splitskog stand up kolektiva. Za one koji je još uvijek nisu imali prilike vidjeti, SplickuScenu je možda najbolje upoznati gledanjem njihovog prvog cjelovečernjeg comedy specijala Stand-up po splicki objavljenog na YouTubeu (i dostupnog u nastavku!). Osim u Splitu, njezini komičari redovito nastupaju po čitavoj Hrvatskoj, ali i šire, a odlične reakcije i odaziv publike neka budu pozivnica i za krčko druženje!

Cijena ulaznice za ovu stand up predstavu iznosi 50,00 kn, a budući da je njihov broj ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera, one se mogu prethodno rezervirati, i to na način da svoje ime, prezime i broj telefona pošaljete ili u Inbox Facebook profila Udruge Kreativni Krk, ili e-mailom na: kreativnikrk@gmail.com. Za sve dodatne informacije potrebno je pratiti objave na navedenom Facebook profilu.

 

Prilozi: