Dalmatinska stand-up comedy večer (16+)

Nakon rasprodane siječanjske turneje po Istri i Kvarneru najbolji splitski stand-up komičari, na poziv Udruge Kreativni Krk, dolaze i u naš grad gdje će u petak, 28. veljače 2020. godine, u Velikoj gradskoj vijećnici (Kinu Krk), s početkom u 20.00 sati, izvesti Dalmatinsku stand-up comedy večer!

Predstavnici SplitskeScene: Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Tomislav Primorac i Josip Škiljo ovom će prigodom, u 90 minuta, publici otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite, tj. demonstrirati zašto su hit u gradu pod Marjanom. Za one koji ih nisu imali prilike upoznati, SplickaScena predstavlja stand-up comedy kolektiv kojeg je više od 200.000 pratitelja upoznalo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal Stand-up po splicki objavljen na YouTubeu (i dostupan u nastavku!). Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Hrvatskoj, ali i šire, a odlične reakcije i odaziv publike neka vam budu pozivnica za krčko druženje!

Karte za ovaj program, čija cijena iznosi 50,00 kn, mogu se rezervirati slanjem zahtjeva u Inbox Facebook profila Kreativnog Krka. Uz to, moći će se kupiti i na ulazu u Vijećnicu, neposredno pred početak programa (od 19.00 sati), ukoliko dotad još uvijek budu raspoložive.