Caritas poziva: Postanite Prijatelji s mora!

Caritas Biskupije Krk i ove godine poziva žitelj Biskupije Krk da se uključe u projekt Prijatelji s mora. Riječ je o petoj sezoni zajedničkog projekta više Caritasa u suradnji s donatorima smještaja i ostalih usluga.

Caritas, stoga, apelira da u vrijeme ljetnih mjeseci otvorimo svoja srca i domove te bez naknade omogućimo boravak na moru obiteljima slabijeg imovinskog stanja s područja Sisačke biskupije i Đakovačko-osječke nadbiskupije. Time će obitelji, a posebice djeca, biti obogaćene za radosna iskustva i uspomene koje će pamtiti čitavog života. Osim ponude smještaja, moguće je ponuditi i prigodnu uslugu (obroke, ulaznice, izlete, bonove i slično) ili ljetovanje ovih obitelji pomoći novčanim prilogom za, npr., troškove puta.

Ponude smještaja mogu se prijaviti do kraja travnja, dok za ostale usluge ne postoji vremensko ograničenje. Više o projektu, prošlogodišnjim iskustvima te kako se konkretno uključiti u ovu hvalevrijednu inicijativu možete pronaći na internetskim stranicama Biskupije Krk dostupnim: OVDJE.