Blagajna tvrtke Ponikve prestaje s radom, stanovnicima Krka nude drugi način za plaćanje komunalija

Važna informacija za otočane koji su do sad običavali svoje komunalne usluge podmirivati na blagajni u sjedištu otočnog komunalca obznanjena je ovih dana iz tvrtke Ponikve. Kako doznajemo, sa zadnjim danom ove godine blagajna prestaje s radom te se računi za Ponikvine usluge više neće moći ondje podmirivati.

To ipak ne znači da prestaje mogućnost gotovinskog podmirenja tih računa bez naknade jer će se oni i nadalje, također bez naknade, moći plaćati u svim poštanskim uredima diljem naše županije.

Iz Ponikve korisnike usluga te kompanije podsjećaju i na mogućnost prijave primanja računa posredstvom elektroničke pošte. Za taj je postupak, koji uvelike olakšava i pojednostavljuje plaćanje komunalija, dovoljno je tek ispuniti obrazac svima dostupan na mrežnoj stranici.

Ispunjeni obrazac potom je potrebno komunalcima poslati e-mailom, a isto se može učiniti i posredstvom telefona, pozivom na broj 051 654 600 gdje se Ponikvinim dispečerima ostavljaju podaci i e-mail adresa na koju će potom pristizati računi za usluge zbrinjavanja otpada i vodne usluge. [novilist.hr, Mladen Trinajstić]