Aktualno o PCR i BAT testiranju na COVID-19 u gradu Krku

1) Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ - Ispostava Krk: PCR i BAT testiranje na COVID-19

Uzimanje uzoraka za PCR i BAT testiranje na COVID-19, ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 08.00 - 09.00 te subotom od 08.00 - 10.00 sati, provodi Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije na (drive-in) lokaciji Ispostave Krk, točnije pred Turističkom ambulantom, Vinogradska ulica 2b, u gradu Krku.

PCR testiranje provodi se temeljem liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Pacijenti se prilikom testiranja identificiraju važećom zdravstvenom iskaznicom, a prilikom testiranja na vlastiti zahtjev uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice. Cijena testiranja iznosi 390,00 kn, a plaćanje se vrši u gotovini, u kunama, na licu mjesta. Za testiranje nije potrebno naručivanje, no preporuka je prije testiranja ispuniti narudžbenicu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije te je donijeti na samo testiranje. Rezultati testiranja gotovi su u roku od 48 sati, a nalaz je dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

Za BAT testiranje, također, nije potrebno prethodno naručivanje. Cijena testiranja iznosi 125,00 kn ili 40,00 kn za turiste uz predočenje važeće potvrde o boravku dužem od tri noćenja, s time da se plaćanje se vrši u gotovini, u kunama, na licu mjesta. Rezultati testiranja gotovi su u roku od 30 minuta, a nalaz je dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

Kontakt:

Telefon: +385 51 221 955

E-mail: epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr


Narudžbenica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ

 

2) Dom zdravlja PGŽ - Ispostava Krk: BAT testiranje na COVID-19

Ispostava Doma zdravlja Primorsko-goranske županije u Krku BAT testiranje provodi prema sljedećem rasporedu: pred glavnim ulazom u Dom zdravlja Primorsko-goranske županije - Ispostavu Krk, Vinogradska ulica 2b, u gradu Krku, od ponedjeljka - petka od 08.00 - 11.00, kao i subotom od 09.00 - 12.00 sati.

Za testiranje nije potrebno naručivanje. Cijena testiranja iznosi 150,00 kn, a plaćanje se vrši u gotovini, u kunama, na licu mjesta. Rezultati testiranja dostupni su u roku od 30 minuta, a izdaju se na hrvatskom i engleskom jeziku.

Kontakt:

E-mail: rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr

Prilozi: