67. Ljetne priredbe: Komedija Beba, Kerekesh teatra

Nastavak kazališnog programa 67. Ljetnih priredbi donosi novu komediju Beba popularnog Kerekesh teatra koja će se na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša) odigrati u ponedjeljak, 10. srpnja 2023. godine, s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 15,00 eura.

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati s psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana Beba dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema započinje razgovor s gospodinom u bijeloj odori. Međutim, taj je gospodin ličilac i jedino što zna o psihologiji jest da mora okrečiti ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj, a hoće li ga izvući i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u nagrađivanoj komediji Kerekesh teatra, jer u čekaonicu ulazi Beba!

Tekst i režiju predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš, dok su glumci Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš. Kostimografija je djelo Darija Horvata i Izaka Meštrića, a scenografija Mladena Grofa Jerneića Erdödyja.

Predstava Beba ove je godine nagrađena na Gumbekovim danima održanim u Zagrebu te na 2. Internacionalnom festivalu duodrame Branko Gorčev održanim u Negotinu, u Sjevernoj Makedoniji.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.

Ulaznice za programe ovogodišnjih Ljetnih priredbi kupuju se na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, Josipa Jurja Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata. U suprotnom, ulaznice se mogu rezervirati telefonom na 051 220 041.