67. Ljetne priredbe: Komedija 4 POZE - sretan svršetak, B glad produkcije

Kazališni program 67. Ljetnih priredbi nastavlja se novom komedijom 4 POZE - sretan svršetak koju na pozornice donosi B glad produkcija, a koja će se odigrati u ponedjeljak, 03. srpnja 2023. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 13,00 eura.

Hit komedija - autorski projekt Igora Weidlicha u režiji Igora Barberića - koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na hrvatske kazališne daske! Naši poznati glumci Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na otkačen način progovara o ljubavi, demonstrirajući pritom zašto je ona tako ubojito smiješna.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea, i mogu li jedna obična trudnoća i tablete za smirenje stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente? Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamično i s humorom koji će publiku držati bez daha, vrti se oko pitanja ljubavi, pružajući svima zanimljiv kazališni komad koji s jedne strane nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su ove hit predstave koja bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju već tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.

Ulaznice za programe ovogodišnjih Ljetnih priredbi kupuju se na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, Josipa Jurja Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata. U suprotnom, ulaznice se mogu rezervirati telefonom na 051 220 041.