67. Ljetne priredbe: Dobra večer, došao sam po vašu kćer, stand up Jana Kerekeša

Posljednji nastavak kazališnog programa 67. Ljetnih priredbi donosi urnebesni stand up Jana Kerekeša pod nazivom Dobra večer, došao sam po vašu kćer, kreiran u produkciji popularnog Kerekesh teatra, a koji će se na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša) odigrati u ponedjeljak, 21. kolovoza 2023. godine, s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 13,00 eura.

Rečenica iz naslova ove predstave teško pada svakome tko ima kćer, a ubrzo postaje i noćna mora onih koji nisu spremni svoje kćeri pustiti u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje autocestom Zagreb - Zagreb. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći…

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.

Ulaznice za programe ovogodišnjih Ljetnih priredbi kupuju se na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, Josipa Jurja Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata. U suprotnom, ulaznice se mogu rezervirati telefonom na 051 220 041.