65. Ljetne priredbe: Komedija Susjedi

Nastavak dramskog programa 65. Ljetnih priredbi, donosi još jednu uspješnicu proizašlu iz radionice Kerekesh teatra, i to komediju Susjedi koja će se održati u utorak, 03. kolovoza 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 80,00 kn.

U režiji glumačkog veterana Ljubomira Kerekeša, najpoznatiji susjedi dolaze i na krčke kazališne daske, a za publiku su pripremili nešto gotovo neizvedivo - dvije svadbe u isto vrijeme. Na putu punom zavrzlama, dvoje glavnih protagonista nekoliko će puta testirati odanost tj. vjeru u ljubav kod svojih boljih polovica, iako je poznato da prava ljubav ne treba provjeru te da su žene inteligentnije od muškaraca. Posebice od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela, sigurni smo, nasmijat će vas do suza, ali i podsjetiti na neka bolja vremena te zauvijek ostaviti trag u vašim srcima. U Krk nam, dakle, stižu najdraži susjedi koje će utjeloviti: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.

S obzirom na trenutne epidemiološke prilike, organizatori mole da se ulaznice za kazališne predstave kupuju na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, J. J. Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata, a sve kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi na blagajni (tj. ulazu) Scene Zidine. U suprotnom, ulaznice se, ali samo iznimno, mogu rezervirati telefonom na 051 220 041. Također, potrebno je voditi računa o tome kako će broj ulaznica biti ograničen s obzirom na smanjeni broj mjesta, radi provođenja epidemioloških mjera. Na ulazu u gledalište svi posjetitelji moraju predočiti COVID potvrdu, odnosno potvrdu o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju već tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk, Turistička zajednica Grada Krka i Vinarija Katunar.