30 polaznika sudjelovalo u četvrtom izdanju krčkog Activity fitness campa

Ovogodišnji, četvrti po redu Activity finess camp, između 18. i 20. rujna 2020. godine, održan je u prekrasnom ambijentu nadomak mora, točnije na otvorenom vježbalištu Centra aktivnosti Krk. Inače, Activity fitness camp jedini je hrvatski kamp takvog tipa koji okuplja vježbače, renomirane trenere i vrhunske predavače iz svijeta fitnessa i crossfita, a namijenjen je svim vježbačima neovisno o njihovoj fizičkoj spremi.

Dosad najbrojnije izdanje kampa okupilo je 30 polaznika koji su tijekom tri dana istinski uživali u bogatom programu kojeg su za njih priredili organizatori: Igor Hrast, Sanjin i Eva Crnković, Damjan Marković i Antonija Zorić. U sklopu programskih aktivnosti tako je održano osam treninga, devet predavanja i radionica, s time da je posljednjeg dana druženje zaključeno izletom brodom na otok Sv. Grgur.

Svoja teorijska i praktična znanja sudionicima su prenosili poznati sportaši i treneri od kojih svakako treba izdvojiti magistara kineziologije, osobnog trener i predavača na zagrebačkom učilištu Magistra Zdenka Klarića koji je poučavao o tehnikama disanja, zatim vlasnika i glavnog instruktora u Guerilla Kettlebellu Sašu Rajnovića koji je sudionike uputio u tehnike pravilnog izvođenja vježbi s kettlebellom te aktualnog državnog prvaka u powerliftingu u kategoriji open do 83 kg Williama Vičevića kojem je povjereno održavanje predavanja i treninga motiviranih tehnikama powerliftinga. Preostali predavači i treneri bili su: Saša Lazić, Sanjin i Eva Crnković, David Antonić, Zdenko Klarić, Vito Balorda i Marina Javorčić. Svoj predavački debi, i to vrlo uspješno, održalo je i dvoje već spomenutih otočana: William Vičević i Vito Balorda.

Ovaj zaista aktivni vikend, zadovoljno priznaje organizacijski tim, obilježio je timski duh, mnoštvo pozitivne energije i zarazni entuzijazam svih sudionika.

Sponzori ovogodišnjeg programa bili su: Dukat koji je sudionicima omogućio uživanje u DukatFit proizvodima, Oxygen tech koji se pobrino za izradu internetske stranice događanja te Sportski centar Active. Za sljedeću godinu organizatori već najavljuju još sadržajniji program petog, jubilarnog Activity finess campa.