18. svibanj - Dan otvorenih vrata Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir

Svi učenici osmih razreda i njihovi roditelji pozivaju se na Dan otvorenih vrata Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir koji će se održati u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine.

Dan otvorenih vrata idealna je prilika da budući učenici upoznaju prostor, opremu i način rada ove srednjoškolske ustanove, što znači da će u vremenu od 15.00 do 19.00 sati biti predstavljeni njezini obrazovni programi, školski projekti i izvannastavne aktivnosti. Posjetiteljima će za sve upite na raspolaganju biti profesori i stručni suradnici škole.

Kao novost važno je istaknuti kako od ove godine više nema programa ekonomist, već se povećava program opće gimnazije, i to za jedan razredni odjel. Dakle, učenici će moći upisati sljedeće programe: opća gimnazija (dva razredna odjela), hotelijersko-turistički tehničar, ugostiteljstvo (kuhar i konobar) i strojarstvo (automehaničar i vodoinstalater).

Kako bi boravak u prostorima škole bio ugodniji, a novim učenicima i roditeljima snalažljiviji, na raspolaganju je i mogućnost virtualne šetnje školom, čemu se pristupa: OVDJE.