Najave

 • Pozdrav ljetu uz koncert Marka Tolje

  30.06.2017
  Koncertni program Pozdrav ljetu, kojim Krčani zajedno s gostima simbolički dočekuju ulazak u samu špicu sezone održat će se u petak, 30. lipnja 2017. godine, na Krčkoj rivi, s početkom u 21.00 sat. Sve pritom okupljene sigurno će, uz bogatu gastro ponudu, oraspoložiti i koncert jednog od naših najcjenjenijih izvođača mlađe generacije Marka Tolje, kojem će, u svojevrsnoj uvertiri, prethoditi nastup Klape Kaštadi. Program organizira Turistička zajednica Grada Krka, a ulaznica se ne naplaćuje.
 • 61. Ljetne priredbe Krk

  10.07.2017
  Program ovogodišnjih, 61. Ljetnih priredbi Krk, koji iznova donosi nisku glazbenih i kazališnih sadržaja, započinje već 10. srpnja, i traje sve do 24. kolovoza, s time da ga možete preuzeti iz priloga u nastavku. 
   

Idejno rješenje Sportskog centra Krk

Ovim idejnim rješenjem promišlja se izgradnja hotela s wellness centrom i bazenom sa sportskim sadržajima na prostoru današnjeg nogometnog igrališta u blizini centra grada. Postojeća lokacija se nalazi uz glavnu prometnicu Slavka Nikolića koja vodi izravno u centar.

Prema važećem Urbanističkom planu uređenja za predmetnu zonu određena je rekreacijska namjena sa zabavnim i rekreativnim sadržajima. Danas su na tom području dva igrališta, boćalište na otvorenom, boćarski klub bez adekvatnih pratećih sadržaja. Postojeće strukture međutim nisu adekvatno iskorištene, ni organizirane, a ujedno se pokazala i potreba za dodatnim sadržajem. Planirana intervencija ujedinjuje planske smjernice i postojeće sadržaje stvarajući jednu cjelovitu sportsko-rekreacijsku zonu sa svim potrebnim sadržajima, infrastrukturom i elementima urbane opreme.

Ideja cijelog kompleksa koncepirana je na stapanju postojeće zelene morfologije parcele i nove projektirane u jednu pejzažnu cjelinu, takozvanu zelenu ovojnicu koja povezuje, odvaja i prožima budući kompleks, tako da međusobno različite namjene, postaju dio istog sustava.

 

Opis projekta

preuzmi

Prezentacija projekta - 1. dio     

preuzmi

Prezentacija projekta - 2. dio

preuzmi

Popis površina

preuzmi

Tlocrt prizemlja

preuzmi

Tlocrt 1. kata

preuzmi

Tlocrt 2. kata

preuzmi

Tloctz 3. kata

preuzmi

Tlocrt garaže

preuzmi