Najave

 • Program proslave Dana grada u znaku uspjeha Krčkog pršuta

  19.5.2015.
  Ovogodišnji program kojim se između 19. svibnja i 06. lipnja obilježavaju dani zaštitnika grada Krka i Krčke biskupije, sv. Kvirina, donosi bogatu paletu različitih sadržaja namijenjenih publici širokog spektra, s posebnim naglaskom na različite vidove tradicijskog nasljeđa.
   
 • Rijeka: Fiumare 2015.

  20.5.2015.
  Četvrto po redu izdanje Kvarnerskog festivala mora i pomorske tradicije Fiumare održati će se u Rijeci, između 20. i 27. svibnja 2015. godine. Sve potrebne informace vezane uz ovu veliku manifestaciju dostupne u priloženom letku.
   
 • Uhvati film, krčko izdanje festival koji mijenjaja perspektive

  2.6.2015.
  U organizaciji riječke Udruge Spirit, u Velikoj vijećnici Grada Krka, 02. lipnja 2015. godine, biti će predstavljena selekcija filmova prikazivanih u sklopu trinaeste međunarodne inicijative Uhvati film. Program će startati u 19.30 sati, a ulaz na filmske projekcije dobrovoljan je prilog!
 • Akcija besplatne podjele komposta otočnim domaćinstvima

  5.6.2015.
  I ove godine Komunalno društvo Ponikve eko otok Krk nastavlja s akcijom besplatne podjele komposta otočnim domaćinstvima. Svi zainteresirani svoju će vreću imati prilike preuzeti uz predočenje kupona koji će biti dostavljen uz redovne račune za komunalne usluge.
   

Projekti i inicijative

Kako bi svojim stanovnicima omogućio što viši standard i ugodnije i kvalitetnije življenje Grad Krk realizirao je ili krenuo s provedbom sljedećih projekata i inicijativa.