Najave

 • Ne propustite zabave nadolazećeg Krčkog karnevala!

  10.1.2016.
  Kao što to inače biva, otvorenje tradicionalnog Krčkog karnevala održat će se 10. siječnja 2016. godine na Veloj placi, s početkom u 11.15 sati, i to podizanjem karnevalske zastave te predajom gradskih ključeva karnevalskom meštru, a sve to pod budnim okom raspoloženog kraljevskog para.
 • Vama glumimo! - novi kazališni program za djecu i odrasle

  19.2.2016.
  Krčki Centar za kulturu, od veljače ove godine, započinje s realizacijom novog projekta Vama glumimo! kojim će biti obuhvaćeni kazališni programi za djecu i odrasle, a odvijat će se sve do svibnja, i to trećeg petka i subote u mjesecu, s time da je petak rezerviran za gostovanja predstava namijenjenih odraslima, dok je subota posvećena najmlađima.
 • Edukacija o sustavu eVisitor

  23.2.2016.
  U cilju što kvalitetnijeg pristupa i korištenja novouvedenog sustava eVisitor, Turistička zajednica otoka Krka u suradnji s Glavnim uredom Hrvatske turističke zajednice organizira predavanje što će se 23. veljače 2016. godine održati u Velikoj vijećnici Grada Krka, s početkom u 09.00 sati.

Od ljeta na Krku adrenalinska vožnja na plaži Dražica

novilist.hr, 16. siječnja 2016.
 
Krčka će turistička ponuda ovog ljeta biti bogatija za još jedan zanimljiv sadržaj. Iako se posljednjih godina sezonska ponuda najvećeg otočnog turističkog središta obogaćivala i pomalo nekonvencionalnim sadržajima, nova će se krčka atrakcija (u nastajanju) s punim pravom moći okarakterizirati i adrenalinskom.

Suvremeni spoj muzeja i doma kulture na Kamplinu u Krku

Otočni Novi list, 13. prosinca 2015.
 
Projekt Multimedijalnog kulturnog centra Krk jedan je od već neko vrijeme najspominjanijih i najambicioznijih projektnih planova krčke Gradske uprave. 

Trgnuli se krčki hotelijeri: Novogodišnji dočeci diljem Bodulije

novilist.hr, 08. prosinca 2015.
 
Da otok Krk nije privlačan samo ljeti, dokazuju i brojni upiti koje turistički djelatnici ovih dana bilježe vezano uz organizirano dočekivanje Nove godine.

Bodulija u igri milijuna: Otok Krk sve češće poistovjećuju s dobrim životom

novilist.hr, 29. studenog 2015.
 
Već se dugo na otoku Krku nije toliko planiralo, rezrađivalo i najavljivalo, posebice kad su u pitanju oni javni, turistički i prometni sadržaji, projekti o kojima se posljednjih mjeseci na Boduliji sve više i češće govori.

Okrugli stol: Strateški projekti PGŽ-a Frankopani i Glagoljica

novilist.hr, 27. studenog 2015.
 
Tradicijskoj kulturi bio je posvećen posljednji u nizu okruglih stolova na temu budućnosti kulture u Primorsko-goranskoj županiji. 

Sommelierska radionica na Krku: Znanja o vinima nikad dosta

novilist.hr, 20. studenog 2015.
 
U zajedničkoj organizaciji TZ Grada Krka i Udruge vinara otoka Krka Bukaleta, u ugodnom ambijentu krčkog hotela Marina održana je sommelierska radionica - edukacijsko događanje namijenjeno podizanju razine vinarske kulture, odnosno enoloških znanja vinu i vinarstvu oduvijek sklonim otočanima. 

Novi katalog: Svi markirani krčki suveniri na jednom mjestu

novilist.hr, 19. studenog 2015.
 
U sklopu projekta koji se već godinama provodi i koji je dosad rezultirao nizom zanimljivih i dopadljivih rješenja, ovih je dana javnosti predstavljen novi katalog suvenira označenih markicom Dar iz Krka - još jedno u nizu godišnjih izdanja također vrlo atraktivnog oblikovanja.
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|