Najave

  • Tribina: Debljina - bolest suvremenog doba

    28.10.2014.
    U organizaciji Hrvatskog Crvenog križa i Gradskog društva Crvenog križa Krk javna tribina na temu Debljina - bolest suvremenog doba održati će se 28. listopada 2014. godine u Maloj vijećnici Grada Krka s početkom u 18.00 sati. Tribinu, odnosno predavanje i raspravu, voditi će dr. Ratko Gašparović, voditelj Zdravstvenog programa Gradskog društva Crvenog križa Krk.
     
 

Sveti Ivan Pavao II. kao dobrodošlica na otoke

Novi list, 13. listopada 2014.
 
Otok Krk, a s njime i svi ostali otoci Krčke biskupije jučer su u Omišlju dobili spomen obilježje na boravak pape sv. Ivana Pavla II. 2003. godine u našoj zemlji.

Krčko zbrinjavanje otpada po toskanskom modelu

Otočni Novi list, 12. listopada 2014.
 
Nakon studioznih i opsežnih priprema, na Krku je još 2005. godine pokrenut projekt ekološki zasnovanog sustava zbrinjavanja komunalnog otpada. Osnovni cilj i zadaća tog projekta bio je da se smeće pretvori u koristan otpad, sirovinu pogodnu za ponovno korištenje. 

Tisuću penzića dijelilo radost sporta i zabave

Novi list, 02. listopada 2014.
 
Čak tisuću ljudi, od kojih 777 natjecatelja, okupio je jučer jubilarni, 10. Županijski festival sportske rekreacije osoba starije životne dobi koji je i ove godine održan u krugu krčkog doma za starije i nemoćne osobe Mali Kartec. 

Krčki kampovi jači i od kiše, i od krize

Otočni Novi list, 14. rujna 2014.
 
Iako bi, sudeći po vremenskim (ne)prilikama koje su je pratile, za ovu turističku sezonu bilo gotovo pa normalno očekivati minuse u odnosu na rezulate ranijih godina, prema podacima koje nam je predstavila direktorica Turističkog ureda TZ Grada Krka Nataša Jurina, turizam na području Grada Krka i u takvim je okolnostima po tko zna koji put pokazao i dokazao svoju žilavost i stabilnost.

Stalno crtam i slikam, to mi je kao hrana

Otočni Novi list, 14. rujna 2014.
 
Kad je sredinom lipnja u Maloj vijećnici grada Krka predstavljena monografija slikara Mihovila Depopea, ovaj 88-godišnjak postao je prvi slikar otoka Krka čiji je rad ovjekovječen knjigom.

U kišnom kolovozu Boduli utržili 1,39 mil. noćenja

Novi list, 13. rujna 2014.
 
Otok Krk je tijekom kolovoza ove godine posjetilo 217.768 gostiju što je na razini ostvarenja iz 2013. godine.

Moderan aqualift za teško pokretne kupače na krčkoj plaži Dražica

novilist.hr, 20. kolovoza 2014.
 
U nizu ulaganja koja su protekle zime i proljeća izvedena na plažama grada Krka posebice se ističe jedno, upravo zaokruženo na kupalištu Dražica.
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7  >  >|