Objavljena Privremena lista prioriteta za kupnju stanova po programu POS-a

Nakon provedenog natječaja za podnošenje zahtjeva radi kupnje stana sukladno Odluci o uvjetima i mjerilima za kupnju stanova po programu društveno poticane stanogradnje (POS), na koji je pristiglo 109 prijava, objavljuje se Privremena lista prioriteta za kupnju stanova po programu POS-a koju možete preuzeti: ovdje.
 

Županijski natječaj za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja

Temeljem Pravilnika o kriterijima za dodjelu županijskih stipendija studentima deficitarnih zanimanja, Primorsko-goranska županija raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja u akademskoj 2015./2016. godini.

Natječaj za radno mjesto stručnog suradnika LAG-a Kvarnerski otoci

Lokalna akcijska grupa (LAG) Kvarnerski otoci raspisuje natječaj za radno mjesto stručnog suradnika na određeno (šest mjeseci), puno radno vrijeme, s time da se molbe zaprimaju najkasnije do 09. studenog 2015. godine. 

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za šk./ak. god. 2015./2016.

Temeljem članka 6. i 7. Odluke o stipendiranju učenika srednjih škola i studenata te Zaključka gradonačelnika Grada Krka s Kolegija gradonačelnika, održanog 28. rujna 2015. godine, Grad Krk objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2015./2016.

POS: Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana

Radi utvrđivanja liste prvenstva za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje Grad Krk objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana sukladno Odluci o uvjetima i mjerilima za kupnju stanova po programu društveno poticane stanogradnje, odnosno odluci o njezinim izmjenama.

Otvoren natječaj Zaklade FIPRO za dodjelu financijskih potpora inovatorima

Zaklada FIPRO i Primorsko-goranska županija nedavno su objavili Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava vezanih uz projekt Komercijalizacija inovacija, što predstavlja još jednu inicijativu više kojom se tvrtke potiču na stvaranje konkurentnih proizvoda i usluga temeljenih na znanju i inovacijama.
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|