Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Izložba MI.17 - manifestacije + nagrade + suveniri

  14.11.2017
  Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.17 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja. Dokumentarno-izložbeni projekt MI.17 tako predstavlja svojevrsnu valorizaciju odrađenog koja posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomaže u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju grada kao atraktivne turističke destinacije koja svojim gostima, ali i lokalnom stanovništvu, nudi širok spektar događanja namijenjenih različitim generacijama i afinitetima.
   
 • Radionica: Sustav oporezivanja OPG-ova

  17.11.2017
  LAG Kvarnerski otoci i Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika organiziraju besplatnu radionicu na temu Sustav oporezivanja OPG-ova koja će se 17. studenog 2017. godine, s početkom u 16.00 sati, pod vodstvom Miljenke Cutvarić, održati u Društvenom centru Krk.
 • 7. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Krka

  21.11.2017
  7. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Krka održat će se u utorak, 21. studenog 2017. godine, u Konobi Galija u gradu Krku, s početkom u 10.00 sati.
   

Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
 

 

Vođenje ove edukacije, osmišljene na inicijativu predsjednice kluba Marijane Kirasić Nekić, povjereno je majstorima fotografije Aleksandru Tomuliću i Ivici Brusiću Bruji, zatim podvodnom fotografu Antonu Žužiću te fotografu Nebojši Aniću. Polaznici radionica tijekom jednomjesečnog programa bit će upoznati s jednim od najizazovnijih i najzahtjevnijih fotografskih područja - uličnom (ili street) fotografijom, nakon čega slijedi savladavanje vještina noćne, a potom i podvodne fotografije, s time da je kraj tečaja rezerviran za prenošenje znanja i vještina vezanih uz fotografsko hvatanje i dočaravanje pokreta.

Za sudjelovanje u ovoj četvrerodijelnoj edukaciji svi zainteresirani, bez obzira na dob, mogu se prijaviti, i to telefonom na 091 399 00 66 (Marijana Kirasić Nekić), mailom na fotoklubkrk@gmail.com, odnosno putem Facebook profila Foto kluba Krk. Cijena tečaja iznosi 100,00 kn (što je za članove kluba ujedno i članarina za narednu godinu), s time da ga školarci i studenti mogu pohađati besplatno. 

 

Raspored održavanja radionica:

 

04. studenog

Ulična (street) fotografija

Predavač: Aleksandar Tomulić, majstor fotografije EFIAP

 

11. studenog

Noćna fotografija

Predavač: Ivica Brusić Brujo, majstor fotografije

 

18. studenog

Podvodna fotografija

Predavač: Anton Žužić, podvodni fotograf

 

25. studenog

Pokret u fotografiji

Predavač: Nebojša Anić, fotograf