Najave

61. Ljetne priredbe: Bračni (s)provod, Aplauz Teatar

Nastavak dramskog programa 61. Ljetnih priredbi na krčkoj Sceni Zidine, 24. srpnja 2017. godine, s početkom u 21.30 sati, donosi komediju Bračni (s)provod, nastalu u produkciji Aplauz Teatra, čija je režija povjerena Ivanu Đuričiću, dok u njoj glume Slavko Sobin i Lana Blaće.

Riječ je o predstavi koja na kazališne daske postavlja zanimljivu priču u čijem je središtu brak - veliko životno pitanje njezinih protagonista. Amy i Sean, simpatičan su mladi par koji živi i radi zajedno te ima više ili manje zajedničke ciljeve... osim jednog. Nakon tri godine veze, Amy se poželi udati, no Sean ne vjeruje u instituciju braka pa u jednoj burnoj večeri oni to pitanje odluče razriješiti, i to jednom zauvijek! Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Igra počinje! Sean je pokušava odgovoriti, dok ga Amy pokušava nagovoriti. U ovom zaigranom kazališnom prikazu, stoga, doznajte hoće li prekinuti, nastaviti kao dosad ili ipak prošetati do oltara?

Bračni (s)provod djelo je suvremenog američkog autora Matta Morilla, u izvorniku All Aboard the Marrage Hearse, čiji je tekst, ovim uprizorenjem, sada po prvi put izveden u Hrvatskoj, što je, ujedno, Ivanu Đuričiću, inače glumcu Satiričkog kazališta Kerempuh, omogućilo da po prvi put uskoči u ulogu redatelja.

Ulaznice za Bračni (s)provod po cijeni od 70,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 61. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.